Kotisivu- ja sähköpostipalvelut osana yrityksen asiakaspalvelua

Yrityksen oma www-osoite (domain) on pienellekin yritykselle nykypäivää. Yrityksen omalla verkkotunnuksella kotisivut löytyvät nopeasti ja helposti. Lisäksi omalla www-osoitteella (www.yritys..)varustettu yritys koetaan luotettavaksi yhteistyötahoksi. Omilla www-sivuilla yritys voi esitellä toimintaansa ja tuotteitaan. Sosiaalisen median avulla tiedonjanoiset ohjataan sivustolle saamaan tarkempaa informaatiota palveluista.

Helppo tilata – helppo käyttää
Aumanetin PerusWWW-palvelu sisältää kaiken liittyen yrityksen www-sivuihin ja sähköposteihin. Aumanet huolehtii puolestasi oman domainin rekisteröinnistä, sen ylläpidosta, nimipalvelusta, sähköpostien avaamisesta ja palvelun valvonnasta. Yrityksen omalla verkkotunnuksella olevat sähköpostit ovat käytettävissä nykyisillä laitteilla ja yhteyksillä.

Muuttuva sisältö luo todellisen sisällön
Jopa Aumanetin perusratkaisussa www-sivusto on mahdollista rakentaa niin,että sivujen päivittyvä sisältö on helppo tehdä jokaisen,joka tietokoneella osaa kirjoittaa. Sivujen päivitys onnistuu yhtä helposti kuin sähköpostin lähettäminen. Sivuilla vierailevia kävijöitä kiinnostaa enemmän muuttuva ja päivittyvä sisältö, kuin pysyvä tai jopa vanhentunut tieto. Käyttäjätunnuskohtaiset oikeudet sivuston päivitykseen voidaan antaa myös sivukohtaisesti esimerkiksi vastuualueiden mukaan.

Luotettavuus ennen kaikkea
Aumanetin tekemät ratkaisut kestävät kriittisenkin vertailun. Tietoturvaltaan pankkialan vaatimukset täyttävä, ensiluokkainen palvelin on niin käytettävyydeltään kuin luotettavuudeltaankin korkeaa kansainvälistä tasoa. Yritykselle tämä merkitsee luotettavaa sisäisten intranet-alueiden hallintaa sekä toimintavarmoja kotisivuja. Aumanet-palvelimen käytettävyys on koko historian ajan ollut keskimäärin 99,95 %.

Tietosuoja
Palvelimen ja asiakasohjelman välinen tietoliikenne salataan ns. voimakkaalla tekniikalla, joka on kaikkein korkein siviilipuolella käytettävistä tekniikoista.Mobiiliasiakasohjelman avulla tämä tietosuoja on aina mukana ja käytettävissä kaikkialla Internetin ulottuvuusalueella.
Korkean salaustason vuoksi FirstClass-ohjelmisto on käytössä esimerkiksi pankkialalla Suomessa. Vastaamme myös muista tietoturva-asioista, palomuureista, takaisinsoittopalveluista ja IP-muunnoksista tarvittaessa asiakkaidemme puolesta.

Sähköpostipalveluun on liitettävissä käyttäjäryhmäkohtaiset suodatukset esim. liitetiedostoille. Näin on mahdollista nostaa sähköpostiin liittyvän suojauksen tasoa vielä entisestään.